Stampa:WikiProjekti Japonia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Stampa:WPJaponia)
Jump to navigation Jump to search
WikiProjekti Japonia (Vlerësuar si i rëndësisë High)
WikiProject iconKjo stampë është brenda fushëveprimit të WikiProjekti Japonia, një përpjekje e përbashkët për të përmirësuar Japonia në Wikipedia. Nëse doni të merrni pjesë, ju lutem vizitoni faqen e projektit, ku ju mund ti bashkoheni diskutimit dhe të shihni listën e detyrave të hapura për tu përfunduar.
 ???  Kjo stampë nuk ka nevojë për një vlerësim në shkallën e cilësisë të projektit .
 High  Kjo stampë është vlerësuar e rëndësisë Highshkallën e rëndësisë së projektit.
 
Udhëzuesi i stampës[Krijo]