Përdoruesi diskutim:Klein Muçi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin Klein Muçi. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk i binden rregullave kryesore.
Shtyp këtu për të filluar një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

 • Përmbajuni temës!
 • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtashëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë ose çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.
Arkiva e diskutimeve të kaluara
Filing cabinet icon.svg
Arkivi 1 (17 maj 2013 — 17 maj 2019)


Ambasadat[përpunoni burim]

Prsh Klein, po të kthej përgjigje sa i takon ambasadave. Edhe pse nuk jam shumë aktiv, do mund të merrem me gjuhët: turqisht, serbisht, kroatisht, serbokroatisht, boshnjakisht.AT44 (diskutimet) 22 maj 2019 13:17 (CEST)

@AT44, faleminderit për përgjigjen! Je anëtar i vjetër në komunitetin tonë kështu që më bëhet qejfi që ruan njëfarë lidhje me Wikipedia-n akoma. Siç kisha premtuar, faqja e ambasadave është tashmë e rinovuar. Pas dëshirës tënde, shtova ambasadat dhe për turqishten dhe serbokroatishten. Të lutem të verifikosh që teksti në to (shtyp Përpuno burim pasi ka dhe tekst të fshehur në formë komenti) është përkthyer siç duhet. Më pas vendos emrin tënd duke nënshkruar. - Klein Muçi (diskutimet) 27 maj 2019 17:23 (CEST)

Vota për grisje[përpunoni burim]

Përshëndetje Klein! Kur të keshë mundësi hidh një sy tek votimet e faqeve për grisje. — Βατο (diskutimet) 30 maj 2019 10:41 (CEST)

IAbot[përpunoni burim]

@Tëfcí, @Βατο, përshëndetje!

Meqë e keni vendosur emrin te ambasada e anglishtes, duhet t'ju kërkoj ndihmë në diçka. Për të sjellë robotin e Internet Archive në komunitetin tonë, gjë për të cilën kemi bërë dhe një votim në Kuvend këto ditë, nevojiten disa persona për të ndihmuar me përkthimin e komandave dhe përgjigjeve të robotit, sipas fjalëve të krijuesit të tij. Mund të më ndihmoni në këtë gjë? Mund të përpiqem ta bëj dhe vetë por meqë jemi në një diskutim në kohë reale me përdoruesin në fjalë s'dua t'ia vonojmë shumë ndihmën e kërkuar se mund të refuzojë të ndihmojë me vazhdimin më pas. Nëse jeni dakord, ju lutem, më thoni më poshtë. - Klein Muçi (diskutimet) 31 maj 2019 17:26 (CEST)

Përshëndetje! Unë jam në dispozicion :) — Βατο (diskutimet) 1 qershor 2019 21:53 (CEST)
@Βατο, më poshtë është lista e çështjeve që kërkojnë përshtatje. Të lutem t'i bësh përkthimet e përgjigjet përkrah tekstit origjinal. Përtej këtyre duhet përkthyer dhe lista e shkurtër e pyetjeve më të shpeshta në Meta (e gjen te teksti më poshtë). Unë do të përkthej sa mundem gjithashtu. :)

Please translate the following:

 • External links modified
 • Hello fellow editors,\n\nI have just modified {linksrescued} external links on [[{namespacepage}]]. Please take a moment to review [{diff} my edit]. If you have any questions, or need the bot to ignore the links, or the page altogether, please visit this simple FaQ for additional information. I made the following changes:\n{modifiedlinks}\nWhen you have finished reviewing my changes, you may follow the instructions on the template below to fix any issues with the URLs.\n\nCheers.
 • External links found that need fixing
 • Hello fellow editors,\n\nI have found one or more external links on [[{namespacepage}]] that are in need of attention. Please take a moment to review the links I found and correct them on the article if necessary. I found the following problems:\n{modifiedlinks}\nWhen you have finished making the appropriate changes, please visit this simple FaQ for additional information to fix any issues with the URLs mentioned above.\n\nThis notice will only be made once for these URLs.\n\nCheers.
 • Trouble archiving links on the article
 • Hello. During the archive process, the archive returned errors for one or more sites that I submitted for archiving.\nBelow, I have included the links that returned with an error and the following error message.\n\n{problematiclinks}\nIn any event this will be the only notification in regards to these links, and no further attempt will be made to archive the links.\n\nCheers.
 • {link} is found to be dead. Recommend adding {newarchive} to the original URL.
 • {link} is found to be dead. No archive was found.
 • {link} is considered to be dead, however has been found to be alive. Recommend removing the dead flag from the URL.
 • Added archive {newarchive} to {link}
 • Replaced archive link {oldarchive} with {newarchive} on {link}
 • Corrected formatting/usage for {link}
 • Added {{dead link}} tag to {link}
 • Removed dead tag from {link}
 • Modified source for {link}
 • {problem} with error {error}
 • Rescuing {linksrescued} sources and tagging {linkstagged} as dead.
 • Notification of errors encountered when attempting to archive links
 • Notification of altered sources needing review

Please answer the following questions:

 • Where is your dead link template(s)?
 • Do you have any archive template(s)? Please list them.
 • Do you want talk page messages?
 • What is the community's preferred date format, and all other acceptable formats in order of preference?
 • Where are your Cite templates?

- Klein Muçi (diskutimet) 3 qershor 2019 23:03 (CEST)

Përkthimi[përpunoni burim]

# English Albanian
1 External links modified U ndryshuan lidhjet e jashtme
2 Hello fellow editors,\n\nI have just modified {linksrescued} external links on [[{namespacepage}]]. Please take a moment to review [{diff} my edit]. If you have any questions, or need the bot to ignore the links, or the page altogether, please visit this simple FaQ for additional information. I made the following changes:\n{modifiedlinks}\nWhen you have finished reviewing my changes, you may follow the instructions on the template below to fix any issues with the URLs.\n\nCheers. Përshëndetje, të dashur redaktorë!\n\nTani sa ndryshova {linksrescued} lidhjet e jashtme në [[Stampa:Namespacepage]]. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar [{diff} redaktimin tim]. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që roboti të injorojë lidhjet apo faqen krejtësisht, ju lutem vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Kam bërë këto ndryshime:\n{modifiedlinks}\nKur të keni mbaruar së shqyrtuari ndryshimet e mia, mund të ndiqni udhëzimet te stampa më poshtë për të rregulluar çdo problem me adresat.\n\Gjithë të mirat!
3 External links found that need fixing U gjetën lidhje të jashtme që duhen rregulluar
4 Hello fellow editors,\n\nI have found one or more external links on [[{namespacepage}]] that are in need of attention. Please take a moment to review the links I found and correct them on the article if necessary. I found the following problems:\n{modifiedlinks}\nWhen you have finished making the appropriate changes, please visit this simple FaQ for additional information to fix any issues with the URLs mentioned above.\n\nThis notice will only be made once for these URLs.\n\nCheers. Përshëndetje, të dashur redaktorë!\n\nKam gjetur një ose më shumë lidhje të jashtme në [[Stampa:Namespacepage]] që kanë nevojë për vëmendje. Ju lutem shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar lidhjet që kam gjetur dhe korrigjojini ato në artikull nëse është e nevojshme. Kam gjetur këto probleme:\n{modifiedlinks}\nKur të keni mbaruar së bëri ndryshimet e duhura, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme për të rregulluar ndonjë problem me adresat e përmendura më parë.\n\nKy njoftim do të bëhet vetëm një herë për këto adresa.\n\Gjithë të mirat!
5 Trouble archiving links on the article Probleme me arkivimin e lidhjeve në artikull
6 Hello. During the archive process, the archive returned errors for one or more sites that I submitted for archiving.\nBelow, I have included the links that returned with an error and the following error message.\n\n{problematiclinks}\nIn any event this will be the only notification in regards to these links, and no further attempt will be made to archive the links.\n\nCheers. Përshëndetje! Gjatë procesit të arkivimit, arkivi ktheu një përgjigje me mesazhe gabimesh për një ose më shumë faqe që unë paraqita për arkivim.\nMë poshtë, kam përfshirë lidhjet që u kthyen me një gabim dhe mesazhin e gabimit në vijim.\n\n{problematiclinks}\nKy do të jetë njoftimi i vetëm mbi këto lidhje dhe nuk do të bëhen përpjekje të mëtejshme për të arkivuar lidhjet.\n\Gjithë të mirat.
7 {link} is found to be dead. Recommend adding {newarchive} to the original URL. {link} është prishur. Këshillohet shtimi i {newarchive} tek adresa origjinale.
8 {link} is found to be dead. No archive was found. {link} ësht prishur. Nuk u gjet asnjë arkiv.
9 {link} is considered to be dead, however has been found to be alive. Recommend removing the dead flag from the URL. {link} konsiderohet të jetë e prishur, megjithatë është gjetur të jetë funksionale. Këshillohet heqja e etiketës që e përcakton lidhjen si të prishur.
10 Added archive {newarchive} to {link} U shtua arkivi {newarchive} te {link}
11 Replaced archive link {oldarchive} with {newarchive} on {link} U zëvendësua lidhja e arkivit {oldarchive} me {newarchive} te {link}
12 Corrected formatting/usage for {link} U rregulluaformatimi/përdorimi për {link}
13 Added {{dead link}} tag to {link} U shtua etiketa {{dead link}} te {link}
14 Removed dead tag from {link} U hoq etiketa e lidhjes së prishur nga {link}
15 Modified source for {link} U ndryshua burimi për {link}
16 {problem} with error {error} {problem} me gabimin {error}
17 Rescuing {linksrescued} sources and tagging {linkstagged} as dead. Shpëtim i burimeve {linksrescued} dhe etiketim {linkedtagged} si të prishura.
18 Notification of errors encountered when attempting to archive links Njoftim i gabimeve të hasura gjatë përpjekjes për të arkivuar lidhjet
19 Notification of altered sources needing review Njoftimi i burimeve të ndryshuara në nevojë për shqyrtim

Unë bëra këto. — Βατο (diskutimet) 4 qershor 2019 13:00 (CEST)

@Βατο, shumë faleminderit! Bëra ca redaktime. Do t'i përgjigjem dhe pyetjeve që kërkon ai dhe t'ia dorëzoj. Pastaj t'i futem faqes në Meta. - Klein Muçi (diskutimet) 4 qershor 2019 18:58 (CEST)
Shumë mirë 🙂. — Βατο (diskutimet) 4 qershor 2019 23:01 (CEST)
@Βατο, të lutem, kontrolloje pak faqen në Meta. E përktheva në shqip por duke qenë se kam punuar pjesë-pjesë, duhet një kontroll i përgjithshëm. - Klein Muçi (diskutimet) 6 qershor 2019 08:20 (CEST)
Yes check.svg U bë!Βατο (diskutimet) 6 qershor 2019 13:16 (CEST)

Please answer the following questions:

 • Where is your dead link template(s)?
 • Do you have any archive template(s)? Please list them.
 1. This.
 2. And this.
 • Do you want talk page messages?
  • Yes.
 • What is the community's preferred date format, and all other acceptable formats in order of preference?
  • Date - Month (Name) - Year
 • Where are your Cite templates?

Artikull i ri[përpunoni burim]

Përshëndetje Klein! Hidhi një sy artikullit: Dolores Umbrixh, tema ka nevojë për një artikull të veçant? — Βατο (diskutimet) 19 qershor 2019 13:31 (CEST)

@Βατο, e kam parë që në krijim e në fakt po shpresoja mos krijuesi do të kthehej për të vazhduar punimin me të por meqë s'ndodhi, mund të griset besoj. Edhe pse tema ka nevojë për artikull të mëvetësishëm normalisht. Mendon se na duhet të votojmë? - Klein Muçi (diskutimet) 19 qershor 2019 15:15 (CEST)
Mendoj se mund të griset direkt. — Βατο (diskutimet) 19 qershor 2019 15:32 (CEST)

Franca[përpunoni burim]

Faleminderit shumë! Birdie (diskutimet) 20 qershor 2019 18:01 (CEST)

Linket[përpunoni burim]

Klein, per shkak se munda ti beja copa-paste linkeve, po ti dergoj ketu. a) Stampa:Kombëtaret në futboll - eshte stampa e vjeter per kombetaret, vetem per ato evropianet. b) Stampa:Kombëtaret në futboll2 - kjo eshte ajo qe kam krijuar une copy paste nga en.wiki. c) Template:Infobox national football team - stampa nga wikipedia homologe en.wiki.

@Sadsadas, çështjen me nofkën e rregullova dhe besoj se mund të kem rregulluar dhe çështjen me ngjyrat. Por që ta provoj a e kam rregulluar saktë (dhe të gjej si rregullohet ELO) më duhet ta shoh në përdorim pasi, nëse e kuptova drejt, emri i ngjyrave del vetëm pasi të jenë plotësuar të gjitha parametrat për to.
Të lutem, shko te Livadhi (e ke te adresat e renditura majtas), vendose stampën dhe plotësoji të gjitha parametrat. Kur ta bësh, më njofto këtu dhe unë do të shkoj të bëj ndryshime te stampa e të shoh si reflektohen te Livadhi. Stampa është goxha e mirëndërtuar në origjinalitet pasi, përveç informacionit të plotë që jep, ofron lehtësisht përshtatjen për variacione të ndryshme sportive në lidhje me futbollin (për femra, plazh) dhe vjen e shoqëruar me një kategori gabimesh ku renditen automatikisht të gjitha faqet ku stampës i janë përdorur parametrat gabimisht. Për pasojë do të mundohem të përshtas e të përkthej dhe ca pjesë të tjera (si kategorinë e gabimeve) pasi të rregullojmë detajet që kërkon ti që të mund ta kemi plotësisht funksionale dhe nëse gjërat ecin mirë, mund dhe të fillojmë ndryshimin e artikujve që përdorin stampën e vjetër në të renë. - Klein Muçi (diskutimet) 21 qershor 2019 17:51 (CEST)
Shënim: Rregullimet e mia i ktheva derisa të kryhet çështja e livadhit që të mos ngatërrohemi në kod. Kjo që të mos trembesh kur të dalë pa asnjë ndryshim. Gjithashtu mos ki frikë se përpunimi do të humbasë te Livadhi. Fatmirësisht (e fatkeqësisht, kur e mendon) pak veta e përdorin atë faqe dhe edhe po humbën mund t'i rigjejmë direkt te historiku i saj. - Klein Muçi (diskutimet) 21 qershor 2019 17:54 (CEST)
Nuk te kuptoj me saktesi klein, cfar duhet te bej te livadhi, nqs e ke qe te provoj stampen atehere ate e kam dy her te artikujt e kombetareve te shqiperise dhe italise. Dhe sic te thash ka vetem disa parregullsi. Nqs ti ke redaktuar dhe i kthyer atehere stampa eshte ne gjendjen fillestare sic e lash un. Kerkoj ndjes por nk po kuptoj.— Sadsadas (diskutimet) 21 qershor 2019 23:18 (CEST)
@Sadsadas, po për atë e kisha pasi mua s'më del që ta kesh përdorur kund atë stampë. Por ja, do të merrem së shpejti dhe të përdor ato faqe që thua ti si shembull. - Klein Muçi (diskutimet) 22 qershor 2019 17:38 (CEST)
@Βατο, a i hedh një sy kësaj stampës Kombëtaret në futboll2? Po përpiqem ta përshtas në shqip por reagon çuditshëm. Sadsadas thotë që e ka përfshirë tashmë te dy artikuj (dhe në fakt e ka përfshirë) por asnjëri nga artikujt nuk renditet te Lidhjet këtu. Gjithashtu, shumë parametra përcaktohen jashtë stampës. Për shembull, në krye del "Nofka/t" pavarësisht se një përkthim i tillë nuk ekziston brenda stampës dhe është aktualisht vetëm në anglisht. Për pasojë, dhe po të ndryshosh gjëra brenda stampës ato nuk reflektohen te artikujt. - Klein Muçi (diskutimet) 22 qershor 2019 18:13 (CEST)
@Klein Muçi, nëse vendos tekstin {{Infobox national football team | Name = | Nickname = | Badge = | etj. }} del Stampa:Infobox national football team dhe jo Stampa:Kombëtaret në futboll2. Nuk e di nëse ishte kjo përgjigja e pyetjes së parë. Për ndryshimin e parametrave, më thuaj te cila nga këto stampa duhet të ndërhyj. — Βατο (diskutimet) 22 qershor 2019 22:22 (CEST)
Shiko gjithashtu këto ndryshime: 1, 2, shpresoj që të jenë përgjigja e pyetjes së dytë. — Βατο (diskutimet) 22 qershor 2019 23:03 (CEST)

@Βατο, ky është problemi atëherë. Sadsadasi ka krijuar një stampë me një kod shumë të ngjashëm me atë që ekzistonte tashmë dhe prandaj sistemi nuk merr asnjë komandë nga stampa e dytë. Aktualisht kemi 3 stampa të ngjashme i bie. @Sadsadas, do ta fshij stampën që ke krijuar ti e do ta çoj kodin e saj, të përshtatur, te stampa që gjeti Bato. - Klein Muçi (diskutimet) 23 qershor 2019 01:28 (CEST)

@Sadsadas, E grisa krijimin tënd. Punën tënde e përshtatjen time ia bashkangjita stampës: Infobox national football team. Besoj se kam përshtatur mjaftueshëm parametra sa për ta bërë funksionale. Shumë lidhje të tjera mund të krijohen ende e nuk jam i sigurt si funksionon me futbollin e grave apo të plazhit por hëpërhë duhet të mjaftojë për shumicën e skuadrave kombëtare për meshkuj. Siç kam shkruar, kodi është goxha i detajuar e lejon mundësi për përshtatje të vazhdueshme sipas nevojave kështu që mos ngurro të më shkruash çdo detaj të vogël që mendon se mund të ndryshohet apo shtohet. Qoftë dhe për femrat a plazhin, nëse të bie rasti, se kështu kuptoj cilat ndryshime janë më të nevojshme dhe është më mirë se sa të bëj ndryshime me renditje të rastësishme. @Βατο, faleminderit për sqarimin tënd se s'po i jepja dot drejtim situatës pa të. - Klein Muçi (diskutimet) 23 qershor 2019 02:45 (CEST)
Klein, @Βατο, ka qene pakujdesia ime qe kam krijuar nje stampe identike me nje stamp tjeter pa kontrolluar me pare. Kerkoj ndjes. E bera kete gje pasi stampa qe perdorej ne artikujt e kombetareve eshte e dobet.— Sadsadas (diskutimet) 23 qershor 2019 13:03 (CEST)
@Sadsadas, asnjë problem por mund të të pyes pse i ndryshove prapë uniformat? :P A s'e filluam të gjithën këtë për të rregulluar uniformat? - Klein Muçi (diskutimet) 23 qershor 2019 16:10 (CEST)
Besoj se ishte gabim. I riktheva siç ishin dhe ruajta ndryshimin tënd për renditjen botërore. - Klein Muçi (diskutimet) 24 qershor 2019 05:50 (CEST)

Medalje[përpunoni burim]

Tireless Contributor Barnstar Hires.gif Medalje
Për punën e palodhur që po bën në Wikipedia. Vazhdo kështu!


Une e di qe ti meriton minimumi 15 si keto, por dua te te falenderoj per punen fantastike qe ke bere ne aspektin "mekanik" ne wikipedia, dhe ne vecanti me temen nga futbolli. Uroj qe te kem mundesi te vazhdoj te punoj me ty ne te tjera raste dhe te vazhdojm sebashku dhe me ndihmen te perdoruesve te tjere ta bejme sq.wiki-n sa me te mire dhe ta ngrejme sa me larte. — Sadsadas (diskutimet) 26 qershor 2019 23:00 (CEST)

@Sadsadas, të falënderoj shumë. Jam i sigurt që për sa kohë të kemi një komunitet me njerëz punëtorë si ti, përparimi do të jetë i shpejtë. Puna e mbarë na qoftë! - Klein Muçi (diskutimet) 27 qershor 2019 07:10 (CEST)

Ndryshime ne faqen kryesore[përpunoni burim]

Pershendetje Klein! Te falenderoj per deshiren dhe vullnetin per te bere ndryshime ne Wikipedia. Megjithate, doja te pyesja per ndryshimet ne Wikipedia:Faqja kryesore/Koka. Perse eshte hequr lista e portaleve nga ky bllok? A ka ndonje votim per keto ndryshime? -- Euriditi  1 korrik 2019 22:27 (CEST)

@Euriditi, përshëndetje! Më bëhet qejfi për rikthimin tënd në komunitet. Po, ka një votim. Shiko këtu. Gjithashtu shiko këtu për të pasur një transparencë më të plotë të aktivitetit tim të përgjithshëm në komunitet këto kohë dhe për një shpjegim të thelluar në lidhje me faqen kryesore. Ideja është për një ristrukturim gradual të saj duke synuar modernizimin nga ana vizuale dhe standardizimin ndër projekte. Megjithëse heqja e portaleve është ajo që bie më shumë në sy, në fakt ka dhe ndryshime të tjera të aplikuara (për shembull, rikthimi i një rubrike të papërdorur më parë në lidhje me risitë në projekt). Nëse je kundër heqjes së tyre, të lajmëroj se heqja synon të jetë e përkohshme sa të fillojmë një fushatë rigjallërimi për Wikiprojektet e Portalet, kohë pas së cilës do t'i rikthejmë së bashku me një listë më të gjerë të portaleve ekzistuese. Për këtë kemi krijuar dhe Portalin e Komunitetit (shiko lidhjet majtas te sidebar) ku do të listojmë së shpejti Wikiprojektet kryesore në projekt dhe të mundohemi të gjejmë një mënyrë për standardizimin, rijetëzimin dhe lidhjen e tyre me portalet përkatëse e pastaj të vazhdojmë me gjallërimin e këtyre të fundit.
Idealisht supozohet që Wikiprojektet të gjenerojnë përmbajtje të vazhdueshme të përditësuar për portalet. Ndryshimi i faqes kryesore po bëhet goxha ngadalë në mënyrë dhe që t'u lihet kohë të gjithëve të marrin pjesë në diskutimet për të (si rasti aktual) dhe sepse ndryshimet në të ndërlidhen me shumë faqe e nënfaqe të tjera (si çështja e Portalit të Komunitetit apo portalet në përgjithësi). Aktualisht jemi ende në fazat e para, ku synimi kryesor ishte thjesht një përditësim i përgjithshëm i rubrikave ekzistuese, dhe portalet së bashku me lajmet nga bota u hoqën sepse ishin rubrika që kishin vite të tëra pa u përditësuar, me shpresën për tu rikthyer përsëri në të ardhmen, nëse arrijmë t'i rijetëzojmë. - Klein Muçi (diskutimet) 1 korrik 2019 23:20 (CEST)
Te falenderoj per pergjigjen Klein! Ne nuk kemi fuqine te mirembajme nje Faqe Kryesore sic duhet, prandaj sa me e thjeshte te jete me mire eshte e jam dakord me kete. Gjithesesi mire do te ishte qe gjithe ndryshimet ne vazhdim (ne kodin e faqes) te vendosen se pari ne nje faqe prove (psh. Faqja kryesore/2), pasi te arrihet konsesusi atje te mund te zhvendoesn tek Faqja kryesore. Te uroj pune te mbare e me krahe te lehta :) ! -- Euriditi  7 korrik 2019 19:41 (CEST)
@Euriditi, të mirëkuptoj plotësisht në çfarë thua në lidhje me faqet-shembull. Një të tillë e kam bërë tashmë, të cilën e nxora dhe në Kuvend për një ide të përgjithshme, ku u bazuam për diskutimin e mësipërm. Ama krijimi i faqeve-shembuj shumë të specifikuara është pothuajse i pamundur për shkak të ndërlidhjes së Faqes kryesore me shumë faqe e nënfaqe të tjera. Është një çështje në progres e sipër që varet e ndërlidhet me sa përparohet me anë të tjera të komunitetit e sa veta përfshihen. Prandaj dhe unë propozova një ndryshim tepër të ngadaltë e me një diskutim të vazhduar. Kupto këtu që kur them "të ngadaltë" nënkuptoj muaj të tërë (nëse nuk ndërpritet krejtësisht si punë, duke qenë se varet nga shumë faktorë e s'mund të parashikosh si ecën). Gjithsesi, hëpërhë është e sigurt që s'do të ketë ndryshime të tjera nga unë përveç atyre që sheh aty pasi po merrem me disa detaje teknike të tjera (gadgets e extensions) e nuk e filloj dot punën me portalet e projektet dhe të dua.
Të falenderoj për urimin dhe më lër të theksoj dhe njëherë kënaqësinë personale për rikthimin tënd në komunitet, qoftë dhe në mënyrë jo shumë aktive. Përveç ndihmesës fillestare që më ke dhënë disa vite më parë këtu, këto kohë punoj shpesh me faqe teknike dhe në historikët e shumë prej tyre gjendet emri yt, kështu që besoj se s'jam i vetmi anëtar i vjetër - nëse mund të quhem i tillë - që ndihet mirë kur sheh emrin tënd në listën e ndryshimeve më të fundit. - Klein Muçi (diskutimet) 8 korrik 2019 14:11 (CEST)

Half barnstar[përpunoni burim]

{{Medalje gjysmë D|Test Kaldari (diskutimet) 23 korrik 2019 18:14 (CEST)}}

@Kaldari, thank you for trying this out (and fixing the syntax)! Have you got any idea how I can fix the code to allow for this template to be used correctly too by the extension? Also, did you try "gostitje" templates? Please, try "bozë". The image gets over half of the area of the preview button. - Klein Muçi (diskutimet) 24 korrik 2019 02:44 (CEST)

Request for comment on the display of the capitals of the Ottoman Empire on Wikidata[përpunoni burim]

Hi! If there is a village pump for the Albanian wiki, please add the following:

"Please see wikidata:Talk:Q12560 for a request for comment on how the capitals of the Ottoman Empire should be displayed on Wikidata." WhisperToMe (diskutimet) 24 korrik 2019 11:51 (CEST)

Medalje[përpunoni burim]

Surreal Barnstar Hires.png Medalje
Për punën e mirë që po bën në të gjithë komunitetin e Wikipedia-s në tërësi. Vazhdo kështu!

- Βατο (diskutimet) 25 korrik 2019 11:01 (CEST)

@Βατο, provë për zgjatimin apo vlerësim i mirëfilltë? :P - Klein Muçi (diskutimet) 25 korrik 2019 15:26 (CEST)
Vlerësim :) — Βατο (diskutimet) 25 korrik 2019 18:37 (CEST)
@Βατο, të falenderoj shumë atëherë. :) - Klein Muçi (diskutimet) 25 korrik 2019 19:54 (CEST)

Stampa:Për përmirësim[përpunoni burim]

Stampa është e mbrojtur dhe desha ta redaktoj. Mund ta heqësh mbrojtjen? Alban (diskutimet) 18 gusht 2019 10:46 (CEST)

U hoq. Të lutem, më lajmëro kur të mbarosh punë në mënyrë që ta rikthej. - Klein Muçi (diskutimet) 18 gusht 2019 11:44 (CEST)
@Punetor i Rregullt5, më fal se kisha harruar të të përmendja. - Klein Muçi (diskutimet) 18 gusht 2019 16:22 (CEST)
@Klein Muçi, unë mbarova punë, por nuk mendoj se kjo stampë duhet mbrojtur. Nuk përdoret më shume se stampa:Cung e cila nuk e ka mbrojtjen. Pastaj, unë vazhdimisht bëj rregullime në këto stampa. Alban (diskutimet) 19 gusht 2019 08:40 (CEST)
@Punetor i Rregullt5, idealisht, të dyja stampat që përmende duhet të jenë të mbrojtura. Të gjitha stampat që kanë përdorim të gjerë praktik në projekt. Por meqë jemi ca larg ideales e ti thua se punon vazhdimisht në lidhje me to këto kohë, e lëmë dhe pa mbrojtje. - Klein Muçi (diskutimet) 19 gusht 2019 18:33 (CEST)

Çmimi për artikujt cilësorë[përpunoni burim]

Çmimi i parë
Çmimi i parë për krijimin e artikujve cilësorë në Wikipedia-n shqip në vitin 2018 i jepet përdoruesit Klein Muçi.

Çmimi u dha pas konsultimit të komunitetit në qendrën e votimeve.

Çmimi për artikujt cilësorë