Jump to content

Wikipedia:Artikuj të mirë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Wikipedia:AM)
Artikuj të mirë
Ky yll tregon që një artikull është cilësuar si i mirë
Ky yll tregon që një artikull është cilësuar si i mirë

Artikuj të mirë (shk. AM) janë artikuj të cilët janë vlerësuar dhe përzgjedhur si nga më të mirët e Wikipedia-s shqip nga komuniteti i saj. Këto artikuj kanë një shtjellim të pëlqyeshëm të temës me paanësi, burime të shumta serioze dhe një formatim të saktë nga ana teknike në lidhje me kategoritë, lidhjet e materialet multimediale. Për të kandiduar një artikull shiko këtë faqe. Ai do të gjykohet sipas stilit, prozës, sasisë së informacionit, neutralitetit dhe teknikalitetit.

Një yll me një shenjë plusi brenda tij () në cepin e lartë të djathtë të një artikulli tregon se artikulli ku është vendosur është cilësuar tashmë nga komuniteti si i mirë. Gjithashtu, në qoftë se artikulli është cilësuar si i mirë në gjuhët e tjera, një yll i argjendtë do të jetë i vendosur përbri gjuhës në të cilën është cilësuar në shiritin anësor.


Aktualisht Wikipedia shqip përmban përmban 24 artikuj të mirë (0.04%) nga 98.474 artikuj gjithsej.

Faqe të dobishme:

Stampa të dobishme:

Shiko dhe këtë:

Artikujt e mirë të ndarë sipas temës

Art dhe Kulturë Gjeografi Histori Jetëshkrim Sporte e sportistë Shkencë dhe Teknologji

Art dhe Kulturë

Final Fantasy VIIIKonventa Evropiane për të Drejtat e NjeriutHistoria e arteve

Gjeografi

Flamuri i EvropësEvropaMongoliaMoskaFlamuri i KosovësUlqini

Histori

Historia e JaponisëHistoria e SkocisëLufta shqiptaro-veneciane (1447-1448)

Jetëshkrim

Ernesto Che GuevaraHamurabiSali NivicaParashqevi QiriaziAnton ÇehoviBallaban PashaRita Ora

Sporte e sportistë

Antonio Di NataleCristiano RonaldoRaúl AlbiolSergio Busquets

Shkencë dhe Teknologji

SaturniInformatika paraleleTesti i Turingut