Përdoruesi:DieliAlla

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Jam Dielind Alla. Qëllimi im është që të krijoj artikuj të rinj deri sa Wikipedia shqip të arrijë njëqind mijë artikuj. Mendoj se duhet të përqendrohemi te krijimi i artikujve të rinj deri sa të arrijmë qëllimin (edhe nëse këto artikuj janë të shkurtër), dhe pas arritjes mund të shqetësohemi për zgjerimin apo përmirësimin e tyre. Më rekomandoni për të përkthyer nga anglishtja (unë i bëj përkthimet manualisht dhe automatikisht) artikuj me temë politike (kryesisht gjeopolitike), ushtarake, historike, gjeografike (kryesisht qytete dhe njësi gjeografike të caktuara, jo thellësisht në shkencën e gjeografisë), gjuhësore, kombëtare shqiptare, filozofike, letrare (filozofi, histori, kombëtare shqiptare, jo fantashkencë), biografike (kur bëhet fjalë për njerëz të shquar në histori, filozofi) mjekësore, psikologjike, fetare, shoqërore (për tema specifike si Eugjenika) apo artikuj për monumente të caktuara.

100 000 deri në 2025!

Medalje
Për punën e mirë që po bën në artikujt me tematikë në lidhje me ushtrinë në Wikipedia. Vazhdo kështu!


sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-5This user is able to contribute with a professional level of English.

[[Category:]]

fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.