Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Klein Muçi (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Administratorët e ndërfaqes, Kontrolluesit, Administrues

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 24 qershor 2020 22:37 Euriditi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Klein Muçi nga autochecked user, Redaktor, Kontrollues dhe administrues në autochecked user, Redaktor, Kontrollues, administrues dhe interface administrator (Votimi: https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Kuvendi&oldid=2127455#Administrator_nd%C3%ABrfaqeje)
  • 3 maj 2020 11:30 Euriditi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Klein Muçi nga interface administrator (temporary, until 2 qershor 2020 18:42), autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në interface administrator (temporary, until 2 qershor 2020 18:42), autochecked user, Redaktor, Kontrollues dhe administrues (Votimi: https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Administrator%C3%AB/Kandidatura/Klein_Mu%C3%A7i. Kerkese rinovimi: https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Kuvendi&oldid=2102331#Administrimi)
  • 2 qershor 2019 18:42 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Klein Muçi nga administrues (temporary, until 2 maj 2020 10:01), autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në administrues (temporary, until 2 maj 2020 10:01), interface administrator (temporary, until 2 qershor 2020 18:42), autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues
  • 2 maj 2019 10:01 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Klein Muçi nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në administrues (temporary, until 2 maj 2020 10:01), autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Administruesit#Votimi)
  • 15 tetor 2018 18:17 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Klein Muçi nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (Eksperimenti u be, faleminderit Klein!)
  • 11 tetor 2018 19:54 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Klein Muçi nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në autochecked user dhe Redaktor (Heqje per 1-2 dite, per te bere nje eksperiment, Kleini e di (komunikova me email), dhe do e jap prape mbrapsht)
  • 2 nëntor 2017 01:47 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Klein Muçi nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (Per historine e mire te editimeve)
  • 16 korrik 2013 12:50 Klein Muçi diskuto kontribute u promovua automatikisht nga autochecked user në autochecked user dhe Redaktor
  • 15 qershor 2013 13:00 Klein Muçi diskuto kontribute u promovua automatikisht nga (asgjë) në autochecked user