Ky përdorues është regjistruar në tabelën e rregullave të aksesimit të informacionit jopublik.
Ky përdorues është kontrollues në Wikipedia.
Ky përdoues ka privilegje administruesi në Wikipedia Shqip.
Ky përdoues ka privilegje administratori të ndërfaqes në Wikipedia Shqip.

Përdoruesi:Klein Muçi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kurrë mos harxho 6 minuta për të bërë diçka manualisht kur mund të harxhosh 6 orë duke dështuar në përpjekje për ta bërë automatikisht. - Zhuowei Zhang


Përshëndetje!

Jam anëtar i Wikipedia-s shqip që nga viti 2013 dhe administrator i saj që nga viti 2019. Aktiviteti im në projekt më së shumti prek anën teknike duke u kujdesur për mesazhe sistemi të ndryshme, module, vegla (duke qenë se zotëroj privilegjet e administratorit të ndërfaqes), zgjatime, robotë e standardizim grafik mes projekteve. Qëllimet e mia kryesore në këtë drejtim mbeten lehtësimi dhe përmirësimi i kushteve teknike për përdoruesit e rinj, përafrimi i ndërfaqes së Wikipedia-s me atë të faqeve më të njohura të kohës dhe lehtësimi i përgjithshëm i punës me anë të automatizimit.

WikiCitate gjithashtu gëzoj privilegjet e administratorit, kështu që të njëjtat qëllime ekzistojnë dhe atje.

Kur nuk jam duke punuar për pjesën teknike, zakonisht jam duke mbajtur nën vëzhgim ndryshimet më të fundit, duke u kujdesur për mirëmbajtjen e lidhjeve të jashtme ose duke ndihmuar në projektin WikiPotter, në të cilin jam dhe nismëtar.

Në mirëmbajtje më ndihmon dhe roboti Smallem i cili merret me zgjidhjen automatike të disa problemeve me referimet.

Për të parë vlerësimet e mia të arkivuara të marra nga komuniteti shtypni mbi yllin e vogël. New Barnstar.png


Babel
sq-N Ky përdorues ka njohuri amtaregjuhës shqipe.
en-5 This user has professional knowledge of English.
it-3 Questo utente può contribuire con un livello avanzato in italiano.
es-2 Este usuario tiene un conocimiento intermedio del español.
la-1 Hic usor simplici lingua Latina conferre potest.
Përdorues sipas gjuhës
HPKy përdorues është një Ravenclaw, dhe është një anëtar i WikiPotterR
Flag of Albania.svg Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Shqipëria
Albania Puzzle Icon Gold.svg Ky përdorues ndihmoi gradimin e artikullit Harry Potterartikull të përkryer.
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 8 vjet, 5 muaj dhe 3 ditë.
L-door.png