Përdoruesi:Klein Muçi/Laboratori

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Breezeicons-apps-48-fluid.svgLABORATORI SEKRETBreezeicons-apps-48-fluid.svg


Sapo gjete laboratorin tim sekret. Je i mirëpritur. Këtu gjenden projekte e ide të ndryshme që kam filluar në "Wikipedia". Hidh një sy rreth e rrotull.


Lista e punëve BSicon REPAIR.svg

 1. Përkthe mesazhet në lidhje me IA Bot;
  41%
 2. Përkthe faqen e IA Bot në Meta;
  52%
 3. Studio nënkategoritë e mundshme te Kategoria:Artikuj me lidhje të jashtme të vdekura;
 4. Ki parasysh çështjen e udhëzimeve të përdorimit të stampave;
 5. Ki parasysh çështjen e stemës së Kuvendit;
 6. Studio llogaritë e filtrave - Mbyll diskutimin në Meta e sigurohu për përkthimin;
 7. Rregullo mesazhin e sistemit për faqet e mbrojtura dhe të gjysmëmbrojtura - Prit përgjigje nga Euriditi
 8. Përkthimi i ndihmës së gabimeve me stampat Harv dhe SFN;
 9. Përkthimi i ndihmës së gabimeve CS1;
 10. Rregullimi i projekteve dhe portaleve;
 11. Përsosja e artikullit Harry Potter dhe Dhoma e të Fshehtave (filmi);
 12. Rregullimi i faqes së projekteve;
 13. Rregullimi i faqeve ndihmëse;
 14. Rregullimi i rregullave kryesore;
 15. Rregullimi i faqes së mirëseardhjes;
 16. Rregullimi i gabimeve te faqja kryesore e ndryshime grafike;

Mbaj nën vëzhgim Eye open font awesome.svg

 1. Filtrat e Redaktimit;
 2. Puna e IA Bot;
 3. CS1 shqip dhe CS1 anglisht;
 4. Projekti WikiPotter;
 5. Faqe të reja;
 6. Faqe me ndryshime në pritje;
 7. Kategoria e faqeve me adresa që përdorin stampën e arkivës së rrjetit;
 8. Kategoria e artikujve me lidhje të jashtme të vdekura;
 9. Qendra e Votimeve për çmimet;
 10. Faqe që diskutohen për t'u grisur;
 11. Kandidatura për artikuj të mirë;
 12. Kandidatura për artikuj të përkryer;

Grafikë Webdings x008f.png

Shfaq grafikët në lidhje me modulin CS1

Grafiku i kategorive të mirëmbajtjes së burimeve

Kategoria:Gabime CS1: Mungon parametri i gjuhësKategoria:Vetitë CS1: Burime në anglisht (en)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në gjermanisht (de)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në italisht (it)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në spanjisht (es)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në frëngjisht (fr)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në finlandisht (fi)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në samishte veriore (se)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në turqisht (tr)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në suedisht (sv)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në rusisht (ru)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në serbisht (sr)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në kroatisht (hr)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në bullgarisht (bg)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në portugalisht (pt)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në holandisht (nl)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në japonisht (ja)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në polonisht (pl)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në norvegjisht (no)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në boshnjakisht (bs)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në greqisht (el)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në danisht (da)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në rumanisht (ro)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në kinezisht (zh)Kategoria:Vetitë CS1: Burime në hungarisht (hu)37 kategori të tjera + 127 kategori bosh: 302 faqe (1.8%)Circle frame.svg
 •   Gabime CS1: Mungon parametri i gjuhës‎: 11.257 faqe (65.6%)
 •   Vetitë CS1: Burime në anglisht (en): 3.185 faqe (18.6%)
 •   Vetitë CS1: Burime në gjermanisht (de): 318 faqe (1.9%)
 •   Vetitë CS1: Burime në italisht (it): 286 faqe (1.7%)
 •   Vetitë CS1: Burime në spanjisht (es): 239 faqe (1.4%)
 •   Vetitë CS1: Burime në frëngjisht (fr): 222 faqe (1.3%)
 •   Vetitë CS1: Burime në finlandisht (fi): 189 faqe (1.1%)
 •   Vetitë CS1: Burime në samishte veriore (se): 159 faqe (0.9%)
 •   Vetitë CS1: Burime në turqisht (tr): 136 faqe (0.8%)
 •   Vetitë CS1: Burime në suedisht (sv): 109 faqe (0.6%)
 •   Vetitë CS1: Burime në rusisht (ru): 92 faqe (0.5%)
 •   Vetitë CS1: Burime në serbisht (sr): 91 faqe (0.5%)
 •   Vetitë CS1: Burime në kroatisht (hr): 78 faqe (0.5%)
 •   Vetitë CS1: Burime në bullgarisht (bg): 69 faqe (0.4%)
 •   Vetitë CS1: Burime në portugalisht (pt): 65 faqe (0.4%)
 •   Vetitë CS1: Burime në holandisht (nl): 57 faqe (0.3%)
 •   Vetitë CS1: Burime në japonisht (ja): 52 faqe (0.3%)
 •   Vetitë CS1: Burime në polonisht (pl): 39 faqe (0.2%)
 •   Vetitë CS1: Burime në norvegjisht (no): 37 faqe (0.2%)
 •   Vetitë CS1: Burime në boshnjakisht (bs): 34 faqe (0.2%)
 •   Vetitë CS1: Burime në greqisht (el): 33 faqe (0.2%)
 •   Vetitë CS1: Burime në danisht (da): 29 faqe (0.2%)
 •   Vetitë CS1: Burime në rumanisht (ro): 28 faqe (0.2%)
 •   Vetitë CS1: Burime në kinezisht (zh): 25 faqe (0.1%)
 •   Vetitë CS1: Burime në hungarisht (hu): 24 faqe (0.1%)
 •   37 kategori të tjera + 127 kategori bosh: 302 faqe (1.8%)

Grafiku i gjuhëve të burimeve - Grafiku përfshin 25 kategoritë me më shumë faqe dhe i përmbledh të tjerat në fund

100
200
300
400
500
600
700
800
Gabime CS1

Grafiku i kategorive të gabimeve të burimeve - Për arsye krahasimi të dhënash, grafiku nuk përmban kategorinë Gabime CS1: Mungon parametri i gjuhës.

Shfaq grafikët në lidhje me modulin Webarchive
Kategoria:Faqe me adresa nga Wayback Machine që përdorin stampën e arkivës së rrjetitKategoria:Faqe me adresa nga Archive.is që përdorin stampën e arkivës së rrjetitKategoria:Faqe me adresa që përdorin stampën e arkivës së rrjetit nga arkiva jo aq të njohuraKategoria:Faqe me adresa që përdorin stampën e arkivës së rrjetit me gabime0 kategori të tjera + 3 kategori bosh: 0 faqe (0.0%)Circle frame.svg
 •   Faqe me adresa nga Wayback Machine që përdorin stampën e arkivës së rrjetit: 3.678 faqe (96.1%)
 •   Faqe me adresa nga Archive.is që përdorin stampën e arkivës së rrjetit: 79 faqe (2.1%)
 •   Faqe me adresa që përdorin stampën e arkivës së rrjetit nga arkiva jo aq të njohura: 69 faqe (1.8%)
 •   Faqe me adresa që përdorin stampën e arkivës së rrjetit me gabime: 1 faqe (0.0%)
 •   0 kategori të tjera + 3 kategori bosh: 0 faqe (0.0%)

Grafiku i faqeve me adresa që përdorin stampën e arkivës së rrjetit

Grafiku i faqeve me adresa që përdorin stampën e arkivës së rrjetit që kërkojnë vëmendje


Njerëzit largohen një ditë. Nëse ke gjetur këtë faqe dhe unë kam kohë që nuk jam më aktiv, ndihu i lirë të marrësh përsipër ndonjë projekt të papërfunduar. Falënderime nga e shkuara për ty nëse e bën. Përpiqu dhe të më dërgosh një mesazh elektronik apo të më lësh një mesazh te faqja e diskutimeve. Rikthimet janë gjithmonë të mundura.


L-door.png