Kategoria:Gabime CS1: Konflikt URL-wikilink

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria dedikuar artikujve që kanë burime me konflikte mes lidhjeve të jashtme dhe atyre të brendshme. Artikujt e gjendur këtu janë kategorizuar automatikisht nga moduli CS1. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, rregulloni gabimet duke ndjekur këshillat e shpjeguara te Ndihmë:Gabimet CS1. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.