Ndihmë:Si të citosh Wikipedian

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ndihmë:Përmbajtja

Citing Wikipedia


Një paralajmërim para se të citoni në Wikipedia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Si me çdo burim, sidomos një me autorësi të panjohur, ju duhet të jeni të kujdesshëm dhe të pavarur duhet të verifikoni saktësinë e informacionit, nëse mund të përdoret në Wikipedia. Për shumë qëllime, por veçanërisht në qëllime akademike, Wikipedia nuk mund të jetë një burim i pranueshëm [1], disa profesorë dhe mësuesit mund të refuzojë materiale që janë plotësisht me burim nga Wikipedia. Megjithatë, shumë nga përmbajtja në Wikipedia është e vetë referuar, një alternativë është që të citojmë burim të besueshëm në vend të vetë artikullit.


Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ "Anthropology 333 syllabus from [[American River College]]" (PDF). Marrë më 2006-02-07. Do NOT use Wikipedia or other online or print encyclopedias as a source for your paper. {{cite web}}: Konflikt URL-wikilink (Ndihmë!); Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)