Jump to content

Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është një kategori mirëmbajtjeje për artikujt burimet e të cilëve përmbajnë parametrin |url-status= me një vlerë të përshtatshme ndërkohë që parametri |archive-url= nuk ka një vlerë të përcaktuar apo nuk është vendosur fare. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1. Nëse gjeni artikuj këtu, nëse adresa vazhdon të funksionojë, ju lutemi ta hiqni parametrin |url-status=. Në të kundërt shtoni parametrat |archive-url= dhe |archive-date=.

Faqet në kategorinë "Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës"

Kjo kategori ka 200 faqe nga 896 gjithësej.

(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)

0–9

(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)