Jump to content

Kategoria:Gabime CS1: Botime periodike të injoruara

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria dedikuar artikujve me probleme në lidhje me parametrin |periodical=. Artikujt e gjendur këtu janë kategorizuar automatikisht nga moduli CS1. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, rregulloni gabimet duke ndjekur këshillat e shpjeguara te Ndihmë:Gabimet CS1. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.

Faqet në kategorinë "Gabime CS1: Botime periodike të injoruara"

Kjo kategori ka 200 faqe nga 215 gjithësej.

(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)
(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)