Jump to content

Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Mungon shtëpia botuese te vendodhja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria e mirëmbajtjes për artikujt në burimet e të cilëve përdoren libra apo enciklopedi nga vitet 1850 që nuk përmbajnë një shtëpi botuese. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1. Nëse vepra është realisht nga ajo epokë dhe realisht nuk përmban një shtëpi botuese, vendosni |publisher=none për ta larguar nga kategoria.

Faqet në kategorinë "Mirëmbajtja CS1: Mungon shtëpia botuese te vendodhja"

Kjo kategori ka 200 faqe nga 467 gjithësej.

(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)
(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)