Jump to content

Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Gjuhë e panjohur

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria e mirëmbajtjes për artikujt te burimet e të cilëve parametri language ka një vlerë të panjohur. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1. Ju lutemi, rregulloni gabimet me emërtimin e gjuhëve dhe kini parasysh të përdorni presjen nëse do të renditni më shumë se një gjuhë për burim.

Faqet në kategorinë "Mirëmbajtja CS1: Gjuhë e panjohur"

Kjo kategori ka 87 faqe nga 87 gjithësej.