Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Adresë e papërshtatshme

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria e mirëmbajtjes për artikujt te burimet e të cilëve kanë vlerat unfit ose usurped për parametrin dead-url. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1. Vlerat unfit dhe usurped përdoren për adresa të cilat janë të papërshtatshme për tu përdorur si burime, për shembull, faqe reklamuese, pornografike, etj. Një faqe që nxjerr një gabim 404 nuk quhet e papërshtatshme dhe në këtë rast parametri duhet të plotësohet me vlerën yes. |url-status=dead Ju lutemi, hiqni faqet e papërshtatshme nga burimet ose plotësoni parametrin dead-url me vlerën e duhur.