Jump to content

Kategoria:Gabime CS1: Adresa e arkivimit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria dedikuar artikujve që kanë gabime citimesh te adresa e arkivimit. Artikujt e gjendur këtu janë kategorizuar automatikisht nga moduli CS1. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, rregulloni gabimet duke ndjekur këshillat e shpjeguara te Ndihmë:Gabimet CS1. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.

Faqet në kategorinë "Gabime CS1: Adresa e arkivimit"

Kjo kategori ka 128 faqe nga 128 gjithësej.