Jump to content

Kategoria:Gabime CS1: Vlerë e palejuar parametri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria dedikuar artikujve që kanë vlera të palejuara te parametrat e burimeve të tyre. Artikujt e gjendur këtu janë kategorizuar automatikisht nga moduli CS1. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, rregulloni gabimet duke ndjekur këshillat e shpjeguara te Ndihmë:Gabimet CS1. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.

Faqet në kategorinë "Gabime CS1: Vlerë e palejuar parametri"

Kjo kategori ka 9 faqe nga 9 gjithësej.