Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Është përdorur gabimisht parametri i të tjerëve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është kategoria dedikuar artikujve me citime që përdorin parametrin |others= pa përdorur parametrat e autorëve apo redaktorëve. Artikujt e gjendur këtu janë kategorizuar automatikisht nga moduli CS1. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, rregulloni gabimet duke ndjekur këshillat e shpjeguara te Ndihmë:Gabimet CS1. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.

Faqet në kategorinë "Mirëmbajtja CS1: Është përdorur gabimisht parametri i të tjerëve"

Kjo kategori ka 14 faqe nga 14 gjithësej.