Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Datë e përkthyer automatikisht

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është kategoria e mirëmbajtjes për artikujt te burimet e të cilëve përdoren data që janë përkthyer automatikisht nga moduli CS1. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1. Data të tilla mund të përmbajnë gabime dhe të devijojnë nga standardi shqiptar për datat. Nëse vihen re gabime të tilla, ju lutemi t'i rregulloni duke e përkthyer manualisht datën në shqip.

Faqet në kategorinë "Mirëmbajtja CS1: Datë e përkthyer automatikisht"

Kjo kategori ka 200 faqe nga 255 gjithësej.

(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)
(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)