Kategoria:Gabime CS1: Parametra të vjetruar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria dedikuar artikujve me burime që përmbajnë parametra të vjetëruara. Artikujt e gjendur këtu janë kategorizuar automatikisht nga moduli CS1. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, rregulloni gabimet duke ndjekur këshillat e shpjeguara te Ndihmë:Gabimet CS1. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.

Faqet në kategorinë "Gabime CS1: Parametra të vjetruar"

Kjo kategori ka 12 faqe nga 12 gjithësej.