Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Data dhe viti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria e mirëmbajtjes për artikujt te burimet e të cilëve përdoren njëkohësisht parametrat date dhe year. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1. Në shumicën e rasteve, parametri i dytë s'është i nevojshëm kur është i pari. Ju lutemi, nëse parametri year është i panevojshëm hiqeni nga burimi.