Jump to content

Përdoruesja:ErisaSelita

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Përshëndetje hënëza!

Ju shkruan Erisa dhe kjo është faqja ime e përdoruesit. Duke qenë fillestare, këto janë pak informacione të cilat vendosa t'i ndaj me ju. Aktualisht punoj së bashku me disa anëtarë të tjerë mbi projektin WikiPotter. Jeni të interesuar? Thjesht klikoni mbi adresën e projektit dhe kontaktoni me anëtarët. Tung!

HPKjo përdoruese është një Slytherin, dhe është një anëtare e WikiPotterS