Përdoruesi:Urithi

    Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

    Redaktues në WikiPotter.

    HPKy përdorues është një Slytherin, dhe është një anëtar i WikiPotterS
    Albania Puzzle Icon Gold.svgKy përdorues ndihmoi gradimin e artikullit Harry Potterartikull të përkryer.