Stampa:WikiPotter

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Stema e WikiPotter Kjo faqe është brenda fushëveprimit të WikiPotter, një WikiProjekt në lidhje me Harry Potter. Nëse dëshironi, ju mund të redaktoni artikullin në të cilin është vendosur ky mesazh ose të vizitoni faqen e projektit, ku mund të bëheni pjesë e tij dhe të kontribuoni në përmbushjen e qëllimeve të tij.
Udhëzuesi i stampës[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko]

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Kjo stampë shërben për të bërë pjesë të projektit WikiPotter artikujt që lidhen me Botën Magjike të J. K. Rowling. Kopjoni këtë tekst burimor dhe vendoseni në faqet e diskutimit të artikujve që doni të përfshini.

{{WikiPotter}}


  1. Kategoria: Stampa është kategori e nënrenditur (shk. Nënkategori).
  2. Mbikategoria e saj aktualisht është Category:Wikipedia.

Vini re!: Nëse deshironi ta kategorizoni këtë kategori nëper stampa të reja apo stampa ekzistuese, atëhere mos harroni ti fusni ato midis shenjave noinclude. (noinclude është që artikujt të mos futen këtu.)

Shembull <noinclude>[[Kategoria:Stampa]]</noinclude>

Indeksi i kategorive ju ndihmon kërkimin e shpejtë në këtë faqe, mjafton që ju të njihni shkronjën e parë të një nënkategorie apo artikulli.