Jump to content

Ndihmë:Stampimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

n histori

natelmi i tha artemit keto fjal me men " pse sha kot pa lidhje ti me "

dhe artemi ju kthye "ik se ti "

kjo ka ndodhur me 1978