Regjistër fshirjesh

Jump to navigation Jump to search

Më poshtë është një listë e grisjeve më të fundit.

Regjistrat
(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (50 më të reja) () (20 | 50 | 100 | 250 | 500).
 • 28 tetor 2021 18:18 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Infobox Qark në Francë/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === <pre> {{Infobox Qark në Francë |Qarku = |Emri Frëngjisht = |Nofka = |Moto = |Flamuri_foto = |Flamuri_artikull = |Emblema_foto = |Emblema_artikull = |Pamje = <!--Administrimi territorial--...)
 • 28 tetor 2021 18:18 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Infobox Qark në Francë (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: "{{#if:{{{gjatësia|}}}{{{gjerësia|}}}|{{Coord|{{{gjerësia|}}}|{{{gjatësia|}}}|display=title}} }} {{Infobox vendbanim |Ngjyra=#3F00FF |Ngjyra_kolona=#F2F2F2 |Ngjyra_konturi =#3F00FF |Ngjyra_shkrimi=white |Emri = {{{Qarku|}}} |Gjuha vendase = Frëngjisht |Emri në gjuhën vendase = {{{Emri Frëngjis..." dhe i vetmi redaktor ishte "Liridon" ([[User talk:Liridon|d...)
 • 28 tetor 2021 18:07 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Rajon në Francë (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: '<includeonly>{{Infobox vendbanim |ngjyra e kokës= |Emri = {{{Rajoni|}}} |Lloji i vëndbanimit = <span style="color:black">Rajon</span> |Emri në gjuhën vendase = {{{Emri në gjuhën vendase|}}} |Nofka = {{{Nofka|}}} |Moto = {{{Moto|}}} |Flamuri_figura = {{{Flamuri_figura|}}} |Flamuri_artikulli = {{{Flamuri_artikulli|}}} |Stema_figura = {{{Stema_figura|}...)
 • 28 tetor 2021 18:06 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Rajon në Francë/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === {{Rajon në Francë |Rajoni = Akuitania |Flamuri_figura = Flag of Aquitaine.svg |Flamuri_artikulli = Flamuri |Stema_figura = Blason de l'Aquitaine et de la Guyenne.svg |Stema_artikulli = Emblema |Stema_gjerësia = 90px <!--Administ...)
 • 28 tetor 2021 17:59 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Sllovenia)/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === {{Infobox settlement | name = Lubjana |Emri Sllovenisht = | nicknames = | mottoes = | image_flag = Flag of Ljubljana.svg | flag_link = Flamuri i Lubjanës | image_seal = Blason ville si Ljubljana (Sl...)
 • 28 tetor 2021 17:58 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Sllovenia) (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: '{{Infobox vendbanim |Ngjyra=#F1BF00 |Ngjyra_kolona=#F2F2F2 |Ngjyra_konturi =#AA151B |Ngjyra_shkrimi=black |Emri = {{{Qyteti|}}} |Gjuha vendase = Sllovenisht |Emri në gjuhën vendase = {{{Emri Sllovenisht|}}} |Lloji i vëndbanimit = <span style="color:black;">Qytet</span> |Nofka = {{{Nofka|}}} |Moto = {{{Moto|}}} |FIG...)
 • 28 tetor 2021 14:01 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Spanja)/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === {{Qytet (Spanja) |Qyteti = Barcelona |Emri Spanjisht = |Nofka = Ciutat Comtal, Barna, BCN |Moto = |Flamuri_foto = Flag of Barcelona.svg |Flamuri_artikull = Flamuri i Barcelonës |Emblema_foto = Escu...)
 • 28 tetor 2021 14:00 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Spanja) (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: '<includeonly>{{Infobox vendbanim |Ngjyra=#F1BF00 |Ngjyra_kolona=#F2F2F2 |Ngjyra_konturi =#AA151B |Ngjyra_shkrimi=black |Emri = {{{Qyteti|}}} |Gjuha vendase = Spanjisht |Emri në gjuhën vendase = {{{Emri Spanjisht|}}} |Lloji i vëndbanimit = {{#if:{{{Lloji i vëndbanimit|}}}|{{{Lloji i vëndbanimit|}}}|Qytet}} |Nofka = {{{Nofka|}}} |Moto = {{{Moto|}}}...)
 • 28 tetor 2021 13:45 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Ekuadori)/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === {{Qytet (Ekuadori) |Qyteti = Guajakuil |Emri Spanjisht = Guayaquil |Nofka = <small>La Perla del Pacífico (Perla e paqësorit)</small> |Moto = <small>Por Guayaquil Independiente (Për Pavarësinë e Gualakuilit> |Flamuri_figura...)
 • 28 tetor 2021 13:44 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Ekuadori) (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: '{{Infobox vendbanim |Ngjyra=#AFEBB9 |Ngjyra_kolona=#F2F2F2 |Ngjyra_konturi =#B40404 |Ngjyra_shkrimi=black |Emri = {{{Qyteti|}}} |Gjuha vendase = Spanjisht |Emri në gjuhën vendase = {{{Emri Spanjisht|}}} |Lloji i vëndbanimit = <span style="color:black;">Qytet</span> |Nofka = {{{Nofka|}}} |Moto = {{{Moto|}}} |Flamuri...)
 • 28 tetor 2021 13:42 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Franca)/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === {{Infobox settlement | name = Lioni |Emri Frëngjisht = Lyon |Lloji i vëndbanimit = Qytet | nicknames = | mottoes = ''Avant, avant, Lion le melhor'' (Përpara, përpara, Lioni më i miri) | image_flag = Flag_of_Lyon....)
 • 28 tetor 2021 13:42 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Franca) (përmbajtja ishte: '{{Infobox vendbanim |Ngjyra=#3F00FF |Ngjyra_kolona=#F2F2F2 |Ngjyra_konturi =#3F00FF |Ngjyra_shkrimi=white |Emri = {{{Qyteti|}}} |Gjuha vendase = Frëngjisht |Emri në gjuhën vendase = {{{Emri Frëngjisht|}}} |Lloji i vëndbanimit = <span style="color:white;">{{#if:{{{Lloji i vëndbanimit|}}}|{{{Lloji i vëndbanimit|}}}|Qytet}}</span> | nicknames = {...')
 • 28 tetor 2021 12:55 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Ridrejtim i ri/parangarko (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: "Ridrejtimi të çon tek artikulli? : [[ ]] Arsyeja: Burimi (nëse ka): <includeonly>~~</includeonly>~~" dhe i vetmi redaktor ishte "Euriditi" (diskutimet))
 • 28 tetor 2021 12:55 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Ridrejtim i ri/udhëzuesi (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: "<noinclude>{{pp-template}}</noinclude><center> {| align="center" width="75%" cellpadding="10" style="border: 2px solid firebrick" |- |<center> <span style="color:#ff0000"><big>'''Nëse je këtu se synon të krijosh një artikull të ri, atëherë je në <u>VENDIN E GABUAR</u>'''.</big></span> <big>Kjo formë shërben vetëm për të sugjeruar WP:REDIRECT|ridrejti..." dhe i vetmi redaktor ishte "Euriditi" ([[User talk:Euriditi|diskutim...)
 • 28 tetor 2021 12:51 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Stampa dok/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: 'This template displays a "Template documentation" box just like you are seeing now. == Usage == # Add <code><noinclude>{{stampa dok}}</noinclude></code> to the main template. # Click the "edit" link, which points to the <code>/dok</code> subpage, and write documentation there. # Add categories and interwiki links to the <code>/dok</code> subpage inside <code><includeonly></includeonly></code>. == See...)
 • 28 tetor 2021 12:51 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Stampa dok (Faqe e panevojshme: përmbajtja ishte: '{{#invoke:documentation|main|_content={{ {{#invoke:documentation|contentTitle}}}}}}<noinclude> <!-- Categories go on the /doc subpage, and interwikis go on Wikidata. --> </noinclude>')
 • 28 tetor 2021 04:40 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (SHBA)/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === {{Qytet (SHBA) |Qyteti = Ralli |Emri Anglisht = Raleigh |Nofka = Qyteti i Lisave |Moto = |Flamuri_figura = |Flamuri_artikulli = |Stema_figura = Seal of Raleigh, North Carolina.svg |Stema_artikulli...)
 • 28 tetor 2021 04:40 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (SHBA) (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: "<includeonly> {{Infobox vendbanim |Ngjyra=#FF033E |Ngjyra_kolona=#FF033E |Ngjyra_konturi =#AA151B |Ngjyra_shkrimi=black |Emri = {{{Qyteti|}}} |Gjuha vendase = {{#if:{{{Gjuha vendase|}}}|{{{Gjuha vendase|}}}|Anglisht}} |Emri në gjuhën vendase = {{{Emri Anglisht|}}} |Lloji i vëndbanimit = <sp..." dhe i vetmi redaktor ishte "Lerriklo" ([[User talk:Lerri...)
 • 28 tetor 2021 04:37 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Suedia)/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === {{Qytet (Suedia) |Qyteti = Stokholmi |Emri Suedisht = |Nofka = Kryeqëndra e Skandinavisë |Moto = |Flamuri_figura = |Flamuri_artikulli = |Emblema_figura = Stockholm vapen bra.svg |Emblema_artikulli...)
 • 28 tetor 2021 04:37 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Suedia) (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: '{{Infobox vendbanim |Ngjyra=#F1BF00 |Ngjyra_kolona=#F2F2F2 |Ngjyra_konturi =#AA151B |Ngjyra_shkrimi=black |Emri = {{{Qyteti|}}} |Gjuha vendase = Suedisht |Emri në gjuhën vendase = {{{Emri Suedisht|}}} |Lloji i vëndbanimit = <span style="color:black;">Qytet</span> |Nofka = {{{Nofka|}}} |Moto = {{{Moto|}}} |Flamuri-figur...)
 • 28 tetor 2021 04:32 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Kosova)/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === {{Qytet (Kosova) |Qyteti = Prizreni |Nofka = |Moto = |Flamuri_figura = |Flamuri_artikulli = |Stema_figura = |Stema_artikulli = |Stema_gjerësia = |Pamje = Prizren Mix.jpg...)
 • 28 tetor 2021 04:32 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Kosova) (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: '<noinclude>{{Bashkoji|Stampa:Qytet në Kosovë||stampë}}</noinclude> {{Infobox vendbanim |Emri = {{{Qyteti|}}} |Lloji i vëndbanimit = <font style="color:#000;">Qytet</font> |Nofka = {{{Nofka|}}} |Moto = {{{Moto|}}} |Flamuri_figura = {{{Flamuri_figura|}}} |Flamuri_artikulli = {{{Flamuri_artikulli|}}} |Stema_figura = {{{Stema_figura|}}} |Stema_a...)
 • 28 tetor 2021 04:29 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Komuna (Kosovë)/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === {{Infobox settlement | name = Prizreni |Lloji i vëndbanimit = <font style="color:#000;">Komunë</font> |Flamuri_figura = | flag_linki = {{{Flamuri_artikulli|}}} |Stema_figura = {{{Stema_figura|}}} |Stema_artikulli...)
 • 28 tetor 2021 04:28 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Komuna (Kosovë) (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: '<noinclude>{{Bashkoji|Stampa:Qytet në Kosovë||stampë}}</noinclude> {{Infobox vendbanim |Emri = {{{Komuna|}}} |Lloji i vëndbanimit = <span style="color:#000;">Komunë</span> |Flamuri_figura = {{{Flamuri_figura|}}} | flag_linki = {{{Flamuri_artikulli|}}} |Stema_figura = {{{Stema_figura|}}} |Stema_artikulli = {{{Stema_artikulli|}}} |Stema_gjerësia = {{{Stema_gjerës...)
 • 28 tetor 2021 04:28 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Gjermania)/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === {{Infobox settlement | name = Mynihu |Emri Gjermanisht = München | nicknames = | mottoes = | image_flag =Flag of Munich (striped).svg | flag_link =Flamuri i Mynihut | image_seal =Muenchen Kleines St...)
 • 28 tetor 2021 04:28 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Gjermania) (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: '{{Infobox vendbanim |Ngjyra=#AFEBB9 |Ngjyra_kolona=#F2F2F2 |Ngjyra_konturi =#B40404 |Ngjyra_shkrimi=black |Emri = {{{Qyteti|}}} |Gjuha vendase = Gjermanisht |Emri në gjuhën vendase = {{{Emri Gjermanisht|}}} |Lloji i vëndbanimit = Qytet | nicknames = {{{Nofka|}}} | mottoes = {{{Moto|}}} |Flamuri_figura = {{...)
 • 28 tetor 2021 04:19 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Italia)/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === {{Infobox settlement | name = Milano |Emri Italisht = Milano | nicknames = Kryeqyteti moral i Italisë | mottoes = | image_flag =Flag of Milan.svg | flag_link =Flamuri i Milanos | image_seal =CoA C...)
 • 28 tetor 2021 04:19 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Qytet (Italia) (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: '{{Infobox vendbanim |Ngjyra=#AFEBB9 |Ngjyra_kolona=#F2F2F2 |Ngjyra_konturi =#B40404 |Ngjyra_shkrimi=black |Emri = {{{Qyteti|}}} |Gjuha vendase = Italisht |Emri në gjuhën vendase = {{{Emri Italisht|}}} |Lloji i vëndbanimit = <span style="color:black;">Qytet</span> | nicknames = {{{Nofka|}}} | mottoes = {{{Moto|}}} |Fla...)
 • 27 tetor 2021 23:51 MediaWiki default diskuto kontribute grisi faqen MediaWiki:Sandboxlink-subpage-name (No longer required)
 • 27 tetor 2021 14:11 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Mbreti i shqiptarëve (Vandalizëm: përmbajtja ishte: "Mbreti ishte ky i imi. Ishte shum i famshem. E kishte emrin Glen Zhilla e ishte shok me viktorin. Lushin doktorash. Ja merrshin njoni tjetrit ngoj. Ate qe beheshin mbret ja merrnin ne goj njeri tjetrit edhe lunin peeedersash. Mbreti duhet ta kishte rakun 2 cm. pjestim per 2. Mbreti ka qen megaaaa lluks edhe e donte shum bukuroshin. Mbreti ishte ky i..." dhe i vetmi redaktor ishte "109.234.235.9" ([...)
 • 27 tetor 2021 14:03 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Victor Emmanuel III i Italis (Vandalizëm: përmbajtja ishte: '{{delete|Test page}}Ka qen tip. Si hante fare. Rrifte me tfortin dh ja merrte ngoj me bukuroshit. Ka qen tip. Si hante fare. Rrifte me tfortin dh ja merrte ngoj me bukuroshit. Ka qen tip. Si hante fare. Rrifte me tfortin dh ja merrte ngoj me bukuroshit. Ka qen tip. Si hante fare. Rrifte me tfortin dh ja merrte ngoj me bukuroshit. Ka qen tip. Si hante fare. Rrifte me tfortin dh ja merrte ngoj me bukuroshit. Ka qen tip. Si hante fare. Rrif...)
 • 27 tetor 2021 14:03 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Coat of arms of Albania (Vandalizëm: përmbajtja ishte: "Kjo stem i jepej kujdo qe kishte mjetet me te medha ne krahisimn qe behej dite per dit ne mengjes nga victori ai qe ishte tip. Si hante fare. Rrifte me tfortin edhe ja merrte ngoj me ngoj me bukuroshit. Strategjia e viktorit ishte tja kafshonte mjetin ati qe e kishte me tmadh.Kjo stem i jepej kujdo qe kishte mjetet me te medha ne krahisimn qe behej d..." dhe i vetmi redaktor ishte "109.234.235.9" (...)
 • 27 tetor 2021 13:06 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Infobox GR vendbanim/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} === Përdorimi === {{Infobox GR vendbanim |Emri = '''Filat''' |Greqisht = Filiátes |Lloji i vëndbanimit = Qytezë |Flamuri_figura = |Flamuri_artikulli = |Stema_figura = |Stema_artikulli = |Stema_gjerësia = |Pamje =...)
 • 27 tetor 2021 13:06 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Infobox GR vendbanim (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: '<includeonly>{| width="300px" class="kartela float-right infobox" style="font-size:90%; line-height:115%;" |- ! colspan="2" ! class="shenjë hartë" style ="height:35px; background-color:{{{ngjyra e kokës|}}}; vertical-align:middle; text-align:center; font-size:130%; padding:5px 0 3px 0; line-height:103%;"{{!}} {{{Emri|{{PAGENAME}}}}} {{#if:{{{Greqisht}}}|<br /><span style="text-align:center; font-size:80%; line-height:103%;">{{{Greqisht|}}}</span> }} |-...)
 • 27 tetor 2021 00:04 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Infobox KS vendbanim/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === <pre> {{Infobox KS vendbanim |Emri = |Emër_tjetër = |Lloji i vëndbanimit = <!-- Fshat, Qytezë, Qytet, Komunë, Rajon --> |Flamuri_figura = <!-- Pa ''Skeda:'' në fillim --> |Flamuri_artikulli...)
 • 27 tetor 2021 00:04 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Infobox KS vendbanim (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: '<includeonly>{| width="300px" class="kartela float-right infobox" style="font-size:90%; line-height:115%;" |- ! colspan="2" ! class="shenjë hartë" style ="height:35px; background-color:{{{ngjyra e kokës|}}}; vertical-align:middle; text-align:center; font-size:130%; padding:5px 0 3px 0; line-height:103%;"{{!}} {{{Emri|{{PAGENAME}}}}} {{#if:{{{Emër_tjetër}}}|<br /><span style="text-align:center; font-size:80%; line-height:103%;">{{{Emër_tjetër|}}}</span>...)
 • 27 tetor 2021 00:01 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Infobox ME vendbanim/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} === Përdorimi === {{Infobox ME vendbanim |Emri = Kërruç |Malaziase = Kruče |Lloji i vëndbanimit = Fshat |Flamuri_figura = |Flamuri_artikulli = |Stema_figura = |Stema_artikulli = |Stema_gjerësia = |Pamje = |Përshkri...)
 • 27 tetor 2021 00:00 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Infobox ME vendbanim (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: '<includeonly>{| width="272px" class="kartela float-right infobox" style="font-size:90%; line-height:115%;" |- ! colspan="2" ! class="shenjë hartë" style ="height:35px; background-color:{{{ngjyra e kokës|}}}; vertical-align:middle; text-align:center; font-size:130%; padding:5px 0 3px 0; line-height:103%;"{{!}} {{{Emri|{{PAGENAME}}}}} {{#if:{{{Greqisht}}}|<br /><span style="text-align:center; font-size:80%; line-height:103%;">{{{Malaziase|}}}</span> }} |-...)
 • 26 tetor 2021 15:14 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Infobox MK vendbanim/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} === Përdorimi === {{Infobox MK vendbanim |Emri = '''Tetovë''' |Emër_tjetër = Тетово |Lloji i vëndbanimit = Qytet |Flamuri_figura = Flag_of_Tetovo_Municipality.svg |Flamuri_artikulli = Flamuri i Tetovës |Stema_figura = Coat_of_arms_of_Tetovo_Municipality,_Macedonia.svg |Stema_artikulli...)
 • 26 tetor 2021 15:14 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Infobox MK vendbanim (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: '<includeonly>{| width="300px" class="kartela float-right infobox" style="font-size:90%; line-height:115%;" |- ! colspan="2" ! class="shenjë hartë" style ="height:35px; background-color:{{{ngjyra e kokës|}}}; vertical-align:middle; text-align:center; font-size:130%; padding:5px 0 3px 0; line-height:103%;"{{!}} {{{Emri|{{PAGENAME}}}}} {{#if:{{{Emër_tjetër}}}|<br /><span style="text-align:center; font-size:80%; line-height:103%;">{{{Emër_tjetër|}}}</span>...)
 • 26 tetor 2021 14:22 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Infobox MNE fshat/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> == Përdorimi == <pre> {{Infobox MNE fshat| height="200" | foto=140px | emri= | komuna= | krahina= | banor= | posta= | telefoni= | lartësia= | gjerësia= | gjatësia= | web= }} </pre> === Shiko edhe === <includeonly> <!-- KATEGORI DHE INTERWIKI KETU --> </inclu...)
 • 26 tetor 2021 14:22 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Infobox MNE fshat (Faqe e vjetëruar: përmbajtja ishte: '<includeonly>{| width="300px" class="kartela float-right infobox" style="font-size:90%; line-height:115%;" |- ! colspan="2" ! class="shenjë hartë" style ="height:35px; background-color:{{{ngjyra e kokës|}}}; vertical-align:middle; text-align:center; font-size:130%; padding:5px 0 3px 0; line-height:103%;"{{!}} {{{Emri|{{PAGENAME}}}}} {{#if:{{{Emri në gjuhën vendase}}}|<br /><span style="text-align:center; font-size:80%; line-height:103%;">{{{Emri në gjuh...)
 • 26 tetor 2021 12:12 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Infobox vendbanim/sandbox (Faqe e panevojshme: përmbajtja ishte: '<includeonly>{| width="272px" class="kartela float-right infobox" style="font-size:98%; line-height:115%;" |- ! colspan="2" ! class="shenjë hartë" style ="height:35px; background-color:{{{ngjyra e kokës|}}}; vertical-align:middle; text-align:center; font-size:130%; padding:5px 0 3px 0; line-height:103%;"{{!}} {{{Emri|{{PAGENAME}}}}} {{#if:{{{Emri në gjuhën vendase}}}|<br /><span style="text-align:center; font-size:80%; line-height:103%;">{{{Emri në gj...)
 • 26 tetor 2021 12:12 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Komunë në Mal të Zi (Faqe e panevojshme: përmbajtja ishte: '<includeonly>{| width="272px" class="kartela float-right infobox" style="font-size:90%; line-height:115%;" |- ! colspan="2" ! class="shenjë hartë" style ="height:35px; vertical-align:middle; text-align:center; font-size:130%; padding:5px 0 3px 0; line-height:103%;"{{!}} {{{Emri|{{PAGENAME}}}}} {{#if:{{{Emri në gjuhën vendase}}}|<br /><span style="text-align:center; font-size:80%; line-height:103%;">{{{Emri në gjuhën vendase|}}}</span> }} |- ! colspan=...)
 • 26 tetor 2021 12:11 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Kartela vendbanim/sandbox (Faqe e panevojshme: përmbajtja ishte: '<includeonly> {| width="272px" class="kartela float-right infobox" style="font-size:98%; line-height:115%;" {{!}}- ! colspan="2" ! style ="height:35px; vertical-align:middle; text-align:center; font-size:130%; padding:5px 0 3px 0; line-height:103%;"{{!}} {{{emri|{{PAGENAME}}}}} {{#if:{{{emri_amtar}}}|<br /><span style="text-align:center; font-size:80%; line-height:103%;">{{{emri_amtar|}}}</span> }} {{!}}- ! colspan="2" style="background:#{{#switch:{{{...)
 • 26 tetor 2021 12:09 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Vendbanimet e Komunës së Pejës (Faqja ekziston nën një titull tjetër: përmbajtja ishte: "#RIDREJTO Stampa:Komuna e Pejës" dhe i vetmi redaktor ishte "Resnjari" (diskutimet))
 • 26 tetor 2021 12:07 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Vendbanim në Serbi/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === {{Vendbanim në Serbi | emri = Cakanoc | emër tjetër = Цакановац | gjuha e emrit tjetër = serbisht | lloji i vëndbanimit = fshat | flamuri = | flamuri përshkrimi = | stema = | stema përshkrimi...)
 • 26 tetor 2021 12:07 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Vendbanim në Mal të Zi/doc (Faqe udhëzuese e një faqeje të grisur: përmbajtja ishte: '{{Documentation subpage}} <!-- JENI TE LUTUR TE SHTONI KATEGORI DHE INTERWIKI NE FUND TE KESAJ FAQE - ATJE KU ESHTE E SHENUAR --> === Përdorimi === <pre> {{Vendbanim në Mal të Zi | emri = | emër tjetër = | lloji i vëndbanimit = | nofka = | moto = | flamuri = | flamuri përshkrimi = | stema = | stema...)
 • 26 tetor 2021 12:06 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Vendbanim në Mal të Zi (Faqe e panevojshme: përmbajtja ishte: "<includeonly>{{Infobox vendbanim |Emri = {{#if:{{{emri|}}}|{{{emri}}}|{{PAGENAMEBASE}}}} |Emri në gjuhën vendase = {{{emër tjetër|}}} |Gjuha vendase = {{{gjuha e emrit tjetër|}}} |Lloji i vëndbanimit = {{{lloji i vëndbanimit|}}} |Nofka = {{{nofka|}}} |Moto = {{{moto|}}} |Flamuri_figura..." dhe i vetmi redaktor ishte "Liridon" ([[User talk:Liridon|disk...)
 • 26 tetor 2021 12:03 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Stampa:Vendbanim në Serbi (Faqe e panevojshme: përmbajtja ishte: "<includeonly>{{Infobox vendbanim |Emri = {{#if:{{{emri|}}}|{{{emri}}}|{{PAGENAMEBASE}}}} |Emri në gjuhën vendase = {{{emër tjetër|}}} |Gjuha vendase = {{{gjuha e emrit tjetër|}}} |Lloji i vëndbanimit = {{{lloji i vëndbanimit|}}} |Nofka = {{{nofka|}}} |Moto = {{{moto|}}} |Flamuri_figura =..." dhe i vetmi redaktor ishte "Men14" ([[User talk:Men14...)
(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (50 më të reja) () (20 | 50 | 100 | 250 | 500).