Përdoruesi:Bjankuloski06sq

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Përshëndetje, Bjankuloski06sq!
Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen.

Bjankuloski06sq, kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë. Kujdes! Faqet e përmendura më sipër nuk janë faqe për të vendosur tekst enciklopedik apo një mënyrë për të shkruar artikuj.

Mos harro që anëtarët e Wikipedia-s shqip janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

Puna e mbarë!

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.


My name is Bojan Jankuloski, user of several Wikipedias and Administrator of the Macedonian Language Wikipedia. Since my Albanian is almost zero, I would appreciate if people contact me in English here or in Macedonian or Serbo-croatian (for all the Albanians who live in those areas) here.