Përdoruesi:Bussakendle/Fytyrë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Bussakendle/Fytyr%C3%AB.


Fytyrë


  • Ndihmë HilfeNdihmë:xy
  • Stampa Vorlage{{ xy }}
  • Babel {{Babel|atributi 1|artibuti 2|...|atributi x}}