Përdoruesi:GlobalYoungAcademyTeam/College of New Scholars, Artists and Scientists of the Royal Society of Canada

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

These are the members of the College of New Scholars, Artists and Scientists of the Royal Society of Canada the National young academy for Canada.


Kjo listë gjenerohet automatikisht nga të dhënat në Wikidata dhe periodikisht përditësohet nga Listeriabot.
Redaktimet e bëra brenda listës do të mbishkruhen në përditësimin e ardhshëm!

Article ORCID ID Google Scholar author ID VIAF ID Start date End date Image
Stephen Isaac Wright
Aneil Agrawal rZrWjssAAAAJ
Andrew Staniland 266061968
End of auto-generated list.