Përdoruesi:GlobalYoungAcademyTeam/Egyptian Young Academy of Sciences

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

These are the members of the Egyptian Young Academy of Sciences the National young academy for Egypt.


Kjo listë gjenerohet automatikisht nga të dhënat në Wikidata dhe periodikisht përditësohet nga Listeriabot.
Redaktimet e bëra brenda listës do të mbishkruhen në përditësimin e ardhshëm!

Article ORCID ID Google Scholar author ID VIAF ID Start date End date Image
Lobna A. Said
Mohamed Hussein AbdelRazik
Shymaa Enany
End of auto-generated list.