Jump to content

Përdoruesi:GlobalYoungAcademyTeam/Estonian Young Academy of Sciences

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

These are the members of the Estonian Young Academy of Sciences the National young academy for Estonia.


Kjo listë gjenerohet automatikisht nga të dhënat në Wikidata dhe periodikisht përditësohet nga Listeriabot.
Redaktimet e bëra brenda listës do të mbishkruhen në përditësimin e ardhshëm!

Article ORCID ID Google Scholar author ID VIAF ID Start date End date Image
Helen Eenmaa-Dimitrieva
Anastasiya Astapova
Leho Tedersoo fXemWp4AAAAJ
Andra Siibak 122208525
Kärt Ojavee 306294562
Els Heinsalu 31149542571600300096
Hannes Tõnisson 130423758
Lili Milani 0000-0002-5323-3102 86431468
Tuul Sepp 14145424168386790874
Juhan Aru 856144647674737152115
Innar Liiv 283216770
Jaan Aru 309727572
Priit Purge 217557148
Peeter Espak 315978267
Eva Näripea 19393164
End of auto-generated list.