Përdoruesi:GlobalYoungAcademyTeam/Indonesian Young Academy of Sciences

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

These are the members of the Indonesian Young Academy of Sciences the National young academy for Indonesia.


Kjo listë gjenerohet automatikisht nga të dhënat në Wikidata dhe periodikisht përditësohet nga Listeriabot.
Redaktimet e bëra brenda listës do të mbishkruhen në përditësimin e ardhshëm!

Article profesioni ORCID ID Google Scholar author ID VIAF ID Start date End date Image
Sri Fatmawati hulumtues 0000-0002-9925-9340
Ari Winasti Satyagraha 0000-0003-3237-2194 PiAsc9EAAAAJ
End of auto-generated list.