Përdoruesi:GlobalYoungAcademyTeam/Jonge Academie

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Jonge Akademie


Kjo listë gjenerohet automatikisht nga të dhënat në Wikidata dhe periodikisht përditësohet nga Listeriabot.
Redaktimet e bëra brenda listës do të mbishkruhen në përditësimin e ardhshëm!

Article ORCID ID Google Scholar author ID VIAF ID Start date End date Image
Katrien Verveckken 313283280 2017 2022
Karolien Poels c5YxbawAAAAJ 252795971 2013 2018
End of auto-generated list.