Jump to content

Përdoruesi:GlobalYoungAcademyTeam/New Voices in Sciences, Engineering and Medicine

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

These are the members of the New Voices in Sciences, Engineering and Medicine the National young academy for the USA.


Kjo listë gjenerohet automatikisht nga të dhënat në Wikidata dhe periodikisht përditësohet nga Listeriabot.
Redaktimet e bëra brenda listës do të mbishkruhen në përditësimin e ardhshëm!

Article ORCID iD Google Scholar author ID VIAF ID Start date End date Image
End of auto-generated list.