Përdoruesi:GlobalYoungAcademyTeam/Royal Society Te Apārangi’s Early Career Researcher Forum

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

These are the members of the Royal Society Te Apārangi’s Early Career Researcher Forum the National young academy for New Zealand.


Kjo listë gjenerohet automatikisht nga të dhënat në Wikidata dhe periodikisht përditësohet nga Listeriabot.
Redaktimet e bëra brenda listës do të mbishkruhen në përditësimin e ardhshëm!

Article profesioni ORCID ID Google Scholar author ID VIAF ID Start date End date Image
Hinekura Smith
Haki Tuaupiki
Jordis Tradowsky
Gradon Diprose
Tia Dawes 0000-0002-7153-2317
Tom Baker
Lucy C Stewart 0000-0001-7352-3329 13rpVovDCRMC 30155914381139400177
Caroline Orchiston hulumtues 0000-0002-3171-2006 LRXIBm4AAAAJ 309844574
Amy J Osborne hulumtues 0000-0002-4943-3486
William Godsoe hulumtues 0000-0003-1697-6916 ttOVsTQAAAAJ
Jane R. Allison hulumtues 0000-0002-5699-1726 joePxzUAAAAJ
End of auto-generated list.