Jump to content

Përdoruesi:GlobalYoungAcademyTeam/Thai Young Scientists Academy

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

These are the members of the Thai Young Scientists Academy the National young academy for Thailand.


Kjo listë gjenerohet automatikisht nga të dhënat në Wikidata dhe periodikisht përditësohet nga Listeriabot.
Redaktimet e bëra brenda listës do të mbishkruhen në përditësimin e ardhshëm!

Article profesioni ORCID ID Google Scholar author ID VIAF ID Start date End date Image
Verawat Champreda 0000-0001-7768-1340
Uracha Ruktanonchai 0000-0001-8906-071X
Noppol Leksawasdi 0000-0002-4699-1351
Mallika Boonmee nuxEpksAAAAJ
Chairat Uthaipibull 0000-0003-4941-2922
Anchalee Manonukul 0000-0002-6221-7542
Chalermchon Satirapod 0000-0001-9531-6267
Navadol Laosirpojana 0000-0001-5290-4229
Artiwan Shotipruk
Suvaluk Asavasanti 0000-0002-3249-192X
Sasitorn Srisawadi
Phiangphak Sukkharak 0000-0001-5330-1411
Kampanart Silva 0000-0003-0818-314X
Warinthorn Songkasiri 0000-0002-7730-6388
Narattaphol Charoenphandhu
Soracha (Thamphiwatana) Dechaumphai
Numpon Mahayotsanun pkLU-t0AAAAJ
Nonglak Meethong 0000-0002-5627-7581
Nitsara Karoonuthaisiri hulumtues 0000-0003-0838-8399 9kpsFi8AAAAJ
Sakamon Devahastin hulumtues 0000-0001-9582-1554
End of auto-generated list.