Përdoruesi:GlobalYoungAcademyTeam/Young Affiliates of the Brazilian Academy of Sciences

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

These are the members of the Young Affiliates of the Brazilian Academy of Sciences the National young academy for Brazil.


Kjo listë gjenerohet automatikisht nga të dhënat në Wikidata dhe periodikisht përditësohet nga Listeriabot.
Redaktimet e bëra brenda listës do të mbishkruhen në përditësimin e ardhshëm!

Article ORCID ID Google Scholar author ID VIAF ID Start date End date Image
André Lima Férrer de Almeida 2018
Ana L Chies-Santos 0000-0003-3220-0165 T8LeDgwAAAAJ 291429572 2018
Alexander Birbrair 0000-0003-1015-2561 -9RZj4cAAAAJ 9943151656343608400002 2018
Amauri J Paula 0000-0002-3113-2597 yKskV5cAAAAJ 2017
Fernanda de Pinho Werneck 0000-0002-8779-2607 QT4zhmQAAAAJ 2017
Anderson Manoel Herculano Oliveira da Silva 2016
André Quincozes dos Santos 2015
Adolfo Jose da Mota 2015
Adriano Nunes Nesi 0000-0002-9581-9355 DITWoD0AAAAJ 2015
End of auto-generated list.