Përdoruesi:Gurax

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.

Jam një lexues i herëpashershëm i wikipedias në shqip. Sa herë qe kam kohë dhe mundësi, shtoj dhe unë nga një tullë në këtë kështjellë njohurish.