Përdoruesi:Kristaq Skrami

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kristaq Skrami është aktor shqiptarë dhe ka marë pjesë në shumë role në kinematografin shqiptre.

Disa nga rolet e tij janë: