Përdoruesi:Punetor i Rregullt5

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Punetor i Rregullt5
Emri i vërtet: SHQIPTAR
Vjeç: 15
Sporti i preferuar: Futbolli
Lënda e preferuar: Biologjia
Motoja: Be strong like a tiger!
Statusi
Aktiv

Jam nga Shqipëria Verilindore (nga Peshkopia), dhe shpesh editoj në Wikipedia artikuj që kanë lidhje me biologjinë. Më shumë krijoj artikuj të rinj që i kam përkthyer nga anglishtja, por dhe bëj mirë në artikuj të tjerë.

Puna ime në Wikipedia[redakto | përpunoni burim]

  • Kam statusin e kontrolluesit kështu që kontrolloj artikuj të ndryshëm.
  • Përpiqem të gjej përdorues vendalista dhe t'i denoncoj në ndonjë administrator.
  • Krijoj dhe bëj mirë në artikuj të ndryshëm, kryesisht të lidhur me biologjinë

Kontributet e mija[redakto | përpunoni burim]

Faqet e mija të punës[redakto | përpunoni burim]