Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Punetor i Rregullt5 (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 14 qershor 2018 14:28 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Punetor i Rregullt5 nga Redaktor në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user (te kishim edhe ca te tjere si ti)
  • 8 qershor 2018 14:49 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Punetor i Rregullt5 nga (asgjë) në Redaktor (Po te jap statusin e redaktorit, mundohu te vesh edhe referenca, faleminderit per kontributet)