Jump to content

Palembang

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Palembang esht Kryeqyteti i Bashkise e Sumatres Jugore, Bashki e Indonezise, dhe esht qyteti i dyte per popullsi ne Sumatren. Qyteti ka 1.535.952 banor dhe ka nji siperfaqe prej 400 kilomerash katror.Qyteti esht ndar ne 16 Qarqe dhe 107 sub-qarqe