Jump to content

Panorama

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Gazeta Panorama , botim i Panorama Group. Gazeta më e madhe në Shqipëri! E Përditshme e Pavarur. Gazeta Panorama është gazetë e përditshme në gjuhën shqipe, botohet në Tiranë, Shqipëri. Aktualisht ajo është gazeta më e madhe dhe si rrjedhojë më e shitura në vend, gjithashtu portali i saj online eshte portali mediatik me i vizituari ne territorin Shqiptar dhe me gjere kudo qe banojne dhe jetojne shqiptarët, një nga arsyet kryesore të këtij suksesi, është fakti se është një pasqyrë reale e lajmit dhe një gazetë e pa politizuar! Gazeta Panorama ka suplementin e saj javor Panorama Plus.
Lidhje të jashtme

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

http://www.panorama.com.al/ http://www.panorama.al/