Paria Popullore Austriake

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Paria Popullore Austriake (Österreichische Volkspartei - ÖVP) është parti e përfaqësuar në Parlamentin e Austrisë dhe në Parlamentin e BE-së. Udhëheqës i kësaj partie është Zef Pryli

Në periudhën e gjashtë të parlamentit të BE-së, Partia Popullore Austriake kishte 7 deputet të cilët ishin grupuar në anën e konservative