Pelegoni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Prirës i paionëve përmendet në vepren e Homerit Iliada. Homeri përshkruan një dialog në mes të Akilit dhe të birit të Pelegonit.