Peter Holmström

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Peter Holmström është një muzikant rok amerikan. Ai është anëtar i grupeve muzikore Dandy Warhols, Pete International Airport, Radis Noir dhe kitare e parë tek Rebel Drones. Kitarja e parë e Holmström ishte një SG Gibson. Ai gjithashtu është një fotograf amator. Në rininë e tij ai ka krijuar muzikë për grupin teatror motrës së tij.