Petro Bulgari

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Petro Bulgari 1884-1957, lindi në ishullin e Nidhrës dhe ishte mik i ngushtë i Pavlo Kunduriotit.

Në vitet 1925-26 ishte komandant i marinës.

Në vitin 1945, u bë kryeministër i Greqisë për disa muaj nga prilli në tetor.