Philmont Scout Ranch

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Philmont Scout Ranch është një fermë malore, e vendosur në afërsi të qytetit Cimarron, New Mexico. Ferma, dikur pronë e baronit të naftës Waite Phillips dhe tani që të Boy Scouts of America, është një bazë kombëtare e aventurave të larta (National High Adventure Base) në të cilën ekipet e "Scouts and Venturers" marrin pjesë në ekspedita dhe aktivitete të tjera në natyrë.