Plangarica

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Plangaricë është një fshat në Qarkun e Elbasanit. Fshati bën pjesë në Njësinë administrative Gracen dhe është rreth 25 km larg Elbasanit.