Poema dhe vjersha (Fatos Arapi)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Poema dhe vjersha (Fatos Arapi).JPG

Poema dhe vjersha Autori: Fatos Arapi. Viti i botimit: 1966. Faqet e librit 80.