Portal:Fizika/Biografi e zgjedhur

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Riçard Fajman qe nje fizikant Amerikan i njohur per nje formulim alternativ te mekanikes kuantike e bazuar ne integralet e trajektores, si dhe per teorine e elektrodinamikes kuantike, fiziken e superfluiditetit te heliumit te tejftohur, dhe per nje teori berthamore.


/Arkiva

Prova para paraqitjes[Redakto nëpërmjet kodit]